Mange av våre norske tradisjonsrike matretter assosieres med flatbrødet. Holmen Crisp er en naturlig del av dette mangfoldet. Vi er et av landets mest tradisjonsrike flatbrødprodusenter. Potetflatbrød er smaksrikt og lett å spise – vanedannende vil noen si! Særlig med ekte smør på.
Flatbrødbakst er håndverk. Før i tiden var flatbrødet like viktig for den norske mattradisjonen som bagetten er for franskmennene. Og ingen var viktigere enn bakstekjerringa. Hun kunne kunsten å kjevle, og var fremfor alt effektiv, noe som gjorde henne ettertraktet rundt om på gårdene. Holmen Crisp er vår tids bakstekjerring. I de gamle sagaene og folkeeventyrene er flatbrødet med som en del av fortellingene. Vi gir nytt liv til gamle mattradisjoner. Vårt flatbrød har sine røtter fra Toten og Innlandet.
Foto: Lise von Krogh
Produktfakta
Næringsinnhold | pr. 100 gram |
Energi | 1531 kJ / 361 kcal |
Fett | 0,9 g |
herav mettede fettsyrer | 0,4 g |
Karbohydrater | 76 g |
herav sukkerarter | 9,3 g |
Protein | 9,5 g |
Salt | 1,2 g |
Ingredienser: Hvetemel, potetflak 9,2 %, rugmel, byggmel, tørrmelk, salt, vann.
Oppbevaring: Oppbevares tørt, ikke for varmt og ikke i nærheten av varer med sterk lukt.
Vekt pr. pakke: ca. 210 g. En kartong består av 16 pakker.