Deilig – midt mellom brød og kake. Enkelt, mettende og veldig godt! Perfekt bruk av de litt for bune bananene.
Ingredienser:
- 2 egg
- 1 ½ dl sukker eller sukrin
- 2 bananer, litt modne, moses
- 1 ½ dl fløte/melk/havremelk
- 3 dl Jytte Fibra
- 2 ts bakepulver
- 1 ts natron
- 1 ts vaniljesukker
- 1/1 ts salt
- ½ ts kanel
- 1 ½ dl smeltet smør
- ½ dl sjokoladeknupper ,alt. grov hakket kokesjokolade eller knuste nøtter (hasselnøtter, macademia eller valnøtter)
Fremgangsmåte:
Egg og sukker piskes til eggedosis. Sikt sammen mel, bakepulver, krydder og natron. Blandes i røren sammen med smør og fløte/melk. Bananene moses med gaffel og røres inn til slutt. Stekes i smurt form strødd med Jyttemjøl.
Stekes ved 170°C grader i ca. 1 time.
Foto: Silje Feiring.