
Enklere enn dette blir det ikke – og vanvittig godt. Prøv den også med rabarbra.
Ingredienser:
- 2-3 epler eller 3-4 moden rabarbrastilker
- 1,5 dl sukker
- 1,5 dl Jytte Arv (Original)
- 150 gram smør
- Kanel og nøtter drysses over
Fremgangsmåte:
Smør, sukker og mel smuldres sammen. Skrell og del eplene i tynne skiver. Legg den i ildfast form, lagvis. (Frukt i bunnen) Stekes i 20 minutter ved ca. 200°C grader. Serveres med vaniljeis, pisket krem eller vaniljesaus.
Tips: Prøv også med glutenfrie havregryn eller litt kokosmasse.
Foto: Silje Feiring.
Holmen Crisp lager glutenfritt mjøl i mølla på Kapp. Jytte serien består av Arv, 5 Slag, Fibra og Teff samt en frokost flakes.
Holmen Crisp baker tradisjonelle Erterflatbrød, Potetflatbrød og Rømmebrød på Toten.
Jyttemjøl er enkelt å arbeide med. Melet opprører seg som hvetemel men absorberer mer veske.