Deilige glutenfrie muffins pyntet med mokkabønner, valnøtter, melis eller glasur.
Ingredienser til ca. 25 store eller 50 små muffins:
- 125 g smør eller margarin
- 2 ½ dl sukker
- 3 egg
- 2 dl Jytte Arv (Original)
- 1 ts bakepulver
- 1 ss kakaopulver
- 25-50 stk mokkabønner
Fremgangsmåte:
Rør smør og sukker hvitt og luftig. Tilsett eggene, ett om gangen, og rør godt. Sikt i Jyttemjøl, kakao og bakepulver og rør om.
Fyll røren i papirformer, store eller små, halvfulle. Stikk en eller flere Mokkabønner ned i formene.
Stekes i 170°C grader midt i ovnen, ca. 10 – 20 minutter. Avhengig av formenes størrelse.
Tips: I tillegg til mokkabønner, kan du også pynte med valnøtter, melis, glasur eller en kombinasjon av alle.
Foto: Silje Feiring.