• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Holmen Crisp AS

Tradisjonsbakst & glutenfritt mel

  • Bakst
    • Holmen Crisp Erterflatbrød
    • Holmen Crisp Potetflatbrød
    • Rømmebrød
  • Jytte
    • Jytte Arv (Original)
    • Jytte Teff
    • Jytte Fibra
    • Jytte 5 Slag (Mix)
    • Jytte Crispy Teff Flakes
    • Slik baker du med Jyttemjøl
  • Oppskrifter
  • Nyheter
  • Om oss
    • Kontakt oss
    • Bakeriet
  • Nettbutikk

Glutenfrie boller

1. januar 2024 by holmencrisp

Disse er utrolig søte og gode. Basert på vanlig søt gjærdeig som også passer perfekte til fastelavensboller eller med pålegg.

Ingredienser:

  • 500 g Jytte 5 Slag (Mix)
  • 8 dl melk
  • 100 g myk margarin
  • 100 g sukker
  • 1 ts kardemomme
  • 50 g tørrgjær
  • 1 egg
  • 1/2 ss fiberhusk (i 3 dl vann av de 8 dl væske. La stå i ca. 5 min.)

Fremgangsmåte:

Bland sammen sukker, kardemomme, tørrgjær og Jytte 5 Slag i en bakebolle. Bland ut Fiber Husk i 3 dl vann av de tilsammen 8 dl væske. Smelt margarin, ha i melk og varm til 40°C grader. Bland sammen alle ingredienser og elt til deigen er smidig. Dekk til bollen og la deigen heve til dobbelt størrelse ca. 30 minutter. Rull ut boller i passe størrelse. Pensle med egg. Stekes midt i ovnen ved 225°C grader i ca. 10 minutter.


Foto: Silje Feiring.

Filed Under: Oppskrifter Tagged With: bakst, boller, glutenfri, Jytte, Jytte 5 Slag, oppskrift

Primary Sidebar

I vårt bakeri på Toten lager vi tradisjonsbakst basert på lokale råvarer. I vår glutenfrie mølle maler vi mel til Jytte serien fra naturlig glutenfrie råvarer med optimalt næringsverdi. En spesiell kombinasjon av tradisjon og innovasjon. Vi formidler matkultur gjennom ekte og naturlige produkter basert på nøye utvalgte råvarer.. Read more.

Nyeste oppskrifter

Glutenfri focaccia med Jytte Håndtverksmjøl

Glutenfritt surdeigsbrød

Glutenfrie scones med Jytte Arv

Rakfisksalat til forrett

Glutenfrie pepperkakemuffins

Finn din oppskrift

Arv bakst bokhvete honning boller brød bygdeutviklingspris bær design dessert DOGA merket eplekake Erterflatbrød flatbrød frø glutenfri glutenfri jul glutenfritt glutenfritt mel her dyrker vi Holmen Crisp honning av bokhvete julebakst julekaker jul med jytte Jytte Jytte 5 Slag Jytte Arv Jytte Crispy Teff Flakes Jytte Fibra Jytte Håndtverksmjøl Jytte Teff kake mine beste muffins ny pakkemaskin OlssønBarbieri oppskrift Potetflatbrød rabarbra rømmebrød sjokolade småkaker Spesialitet takkebakst Teff
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Holmen Crisp AS er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Footer

Jytte

Holmen Crisp lager glutenfritt mjøl i mølla på Kapp. Jytte serien består av Arv, 5 Slag, Fibra og Teff samt en frokost flakes. Les mer.

Tradisjonsbakst

Holmen Crisp baker tradisjonelle Erterflatbrød, Potetflatbrød og Rømmebrød på Toten. Les mer.

Slik baker du med Jytte!

Jyttemjøl er enkelt å arbeide med. Melet opprører seg som hvetemel men absorberer mer veske. Les mer.

Search

  • Facebook
  • Instagram
  • Personvern og informasjonskapsler

Copyright © 2025 · Infinity Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in