Denne smaker SÅ godt og er enkel å lage. Like godt som kaffetilbehør som til en dessert med is eller krem.
Ingredienser:
- 150 gr margarin
- 2 dl sukker eller sukrin. (Bruk gjerne 1 dl sukker og 1 dl honning)
- 2 egg eller alternativ eggerstatning
- 2,5 dl Jytte Arv (Original)
- 1 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker
- 1 dl melk eller melkefritt alternativ
- 3 små epler
Fremgangsmåte:
Rør margarin og sukker hvitt. Tilsett eggene. Tilsett øvrige ingredienser uten om epler.
Eplene renses for kjernehus og skall. Skjæres i små skiver og vendes i kanel. Bland eplene inn i deigen. Eller ha deigen i formen og stikk eplebitene inn og strø med kanel.
Hell kaken i smurt form og stek ved 175°C i ca. 50 minutter.
Foto: Camilla Rostad