Her har vi samlet noen presseklipp.
Eksport til Luxembourg, oktober 2020
Oppland Arbeiderblad og Totrn i Dag
Jytte tildeles DOGA-Merket 2019
DOGA merket til Jytte og Holmen Crisp
Jytte fikk 22.01.2020 DOGA- merket for design og arkitektur 2019.
Les mer her
Les også fra Toten i dag
Vinner av bygdeutviklingsprisen for Oppland 2019
Foto: Henning Raae Fosslien
Les mer her og her
(Bakeri.net og Toten i dag)
Kapp-bedrift leverer til gull: «Dette melet oser det bakeglede av» (oppland Arbeiderblad 02.05.2019) Les her
Satser med kortreist bokhvete fra Toten (Totensblas 21.10.2018) Les her
(Foto: Ragnhild Fladsrud)
Les også reportasje fra glutenFRI_0219_Holmen_s4-7
Rømmebrød blir Spesialitet (NTB) Les her
Rømmebrød fra Holmen Crisp, basert på en over 100 år gammel oppskrift ble under åpningen av Matstreif tildelt Spesialitet for unik smak av den nyoppnevnte Landbruks- og matministeren Bård Hoksrud.
Nykvernet design på Jyttemjøl – Dagligvarehandelen-2018-09-04-side-24
På Kapp på Toten males det glutenfritt mel. Holmen Crisp relanserer Jyttemjøl-serien i høst.
3D modell vekker internasjonal interesse (Oppland Arbeiderblad. 09.07.2018)
(Foto: Sæmund Moshagen)
Sammen med Moicon har Holmen Crisp vært med å utvikle en ny 3D modell for drift, vedlikehold og prosess styring av bakeri og mølle.
Her dyrker vi kampanje (Oppland Arbeiderblad. 06.07.2018)
Erte-Berta (Matmagasinet NORD, 04- 2017)
Flott feature og fabrikken, historien og våre produkter
072-075_toten
Millioninvestering for Holmen Crisp (Totens Blad, 29. oktober 2017)
Stor investering i ny pakkemaskin og økt satsing på glutenfrie produkter skal legge til rette for videe vekst. Les saken
Tar med Toten-maten til Singapore (Totens Blad, 11. oktober 2017)
Norsk laks flys daglig til Singapore. Bønder på Toten ønsker å utnytte denne muligheten og tilby flere norske matskatter. Les saken
Mat fra Toten til Singapore (Nationen, 4. oktober 2017)
Holmen Crisp er en av fire produsenter som er interessert i ekssort til Asia. Les saken
Her er matkassene med lokale spesialiteter (Dagbladet, 22. november 2016)
Snart kjøper vi lokalmat for fem milliarder i året. Les saken
Det gode håp på Kapp (Nationen, 20. januar 2016)
En voksende etterspørsel etter glutenfri mat har satt ekstra fart på bakeriet Holmen Crisp som holder til på Kapp på Østre Toten. Les saken
Flatbrødfabrikk utvider etter glutenfritrend (NRK, 12.12.2015)
Flatbrødfabrikken Holmen Crisp på Kapp utvider lokalene med 300 kvadratmeter. Noe av grunnen er økt etterspørsel etter glutenfrie produkter. Les saken
A traditional taste of Norway (Scan Magazine, mars 2014)
The award-winning food producer Holmen Crisp invites you to revel in traditional Norwegian handmade delicacies. Les saken
Tøffere enn toget (Dagligvarehandelen, 15. august 2014)
En voksende etterspørsel etter glutenfri mat har satt ekstra fart på bakeriet Holmen Crisp som holder til på Kapp på Østre Toten. Les saken
Jyttemjøl løfter Holmen Crisp i dagligvaren (Handelsbladet, 26. august 2014)
En voksende etterspørsel etter glutenfri mat har satt ekstra fart på bakeriet Holmen Crisp som holder til på Kapp på Østre Toten. Les saken
Sprøtt og godt fra Toten (Mat fra Norge, mars 2013)
Feature on produsjonen av Erterbrødet vårt. Les saken
Først til mølla på Kapp (Dagligvarehandelen, 9. august 2013)
Holmen Crisp produserer fire varianter naturlig glutenfritt mel som er tilgjengelig i dagligvarebutikker. Les saken
Hektiske dager og gryende voksesmerter (Totens Blad, desember 2012)
I erte- og potetflatbrødets høysesong har Camilla Rostad vekst i tankene, når hun er i full gang med å videreføre farsarven ved Holmen Crisp på Kapp. Les saken