• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Holmen Crisp AS

Tradisjonsbakst & glutenfritt mel

  • Bakst
    • Holmen Crisp Erterflatbrød
    • Holmen Crisp Potetflatbrød
    • Rømmebrød
  • Jytte
    • Jytte Arv (Original)
    • Jytte Teff
    • Jytte Fibra
    • Jytte 5 Slag (Mix)
    • Jytte Crispy Teff Flakes
    • Slik baker du med Jyttemjøl
  • Oppskrifter
  • Nyheter
  • Om oss
    • Kontakt oss
    • Bakeriet
  • Nettbutikk
  • Engelsk

Slik baker du med Jyttemjøl

Jytte Håndverksmjøl er enkelt å arbeide med. Melet oppfører seg som tradisjonelt mel men absorberer mer veske.

Bruk sine gamle oppskrifter når du blir fortrolig med melet, du minsker bare melmengden. Anvend bare ¾ av angitt mengde hvetemel i vanlige oppskrifter.

Jytte håndverksmjøl er meget drøyt:

  • 750 gram tilsvarer 1 kg hvetemel
  • 55-60 gram tilsvarer 1 dl

Til sauser og stuinger smeltes smør over svak varme. Melet tilsettes. Spe med varm væske.

Til gjærbakst arbeides deigen ca. 8-10 min. Deigen heves ca. 20-30 minutter. Det er ikke nødvendig å heve andre gangen. Sett baksten inn i kald ovn. Da får du et bra resultat, og det er også arbeidsbesparende.

Med Jytte kan du bake alt du ønsker, melet har ingen begrensninger.

All gjærbakst, pizza, paier, småkaker, sukkerbrød og vannbakkels, for å nevne noen, selv gratenger, suffleer og pasta gir fine resultater. Du bør arbeide i et varmt, trekkfritt kjøkken når du lager gjærbakst. La gjærbaksten kjølne på ris. Gjærbakst med Jytte er fint å fryse.

Til Sauser og stuinger
1 porsjon                         væske                  Jytte
Stuing                             1 dl                      1 ss
Gratengsaus                   1 dl                      3/4 ss
Saus                                1 dl                     1/2 ss
Suppe                             2 1/2 dl               3/4 ss

4 porsjoner                    væske                  Jytte
Stuing                           4 dl                     4 ss
Gratengsaus                  4 dl                     3 ss
Saus                              4 dl                      2 ss
Suppe                           1 liter                   3 ss

Foto: Silje Feiring

Primary Sidebar

I vårt bakeri på Toten lager vi tradisjonsbakst basert på lokale råvarer. I vår glutenfrie mølle maler vi mel til Jytte serien fra naturlig glutenfrie råvarer med optimalt næringsverdi. En spesiell kombinasjon av tradisjon og innovasjon. Vi formidler matkultur gjennom ekte og naturlige produkter basert på nøye utvalgte råvarer.. Read more.

Nyeste oppskrifter

Glutenfri pizzabunn

Glutenfrie matmuffins

Glutenfri snickers kake med Teff flakes

Glutenfritt brød uten gjær

Glutenfrie grove vafler

Finn din oppskrift

Arv bakst bokhvete honning boller brød bygdeutviklingspris bær dessert eplekake erterbrød Erterflatbrød flatbrød frø glutenfri glutenfri jul glutenfritt glutenfritt mel her dyrker vi Holmen Crisp honning av bokhvete julebakst julekaker jul med jytte Jytte Jytte 5 Slag Jytte Arv Jytte Crispy Teff Flakes Jytte Fibra Jytte Håndtverksmjøl Jytte Teff kake mine beste muffins ny pakkemaskin OlssønBarbieri oppskrift pannekaker Potetflatbrød rabarbra rømmebrød sjokolade småkaker Spesialitet takkebakst Teff
Flatbrød går til det meste ❤️ Crispy, smakfult og enkelt #flatbrød #crispy #norgesnasjonalbrød #holmencrisp #potetflatbrød #erterbrød ... Se merSe mindre

Bilder

Les på Facebook
· Del

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email

Holmen Crisp AS er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Footer

Jytte

Holmen Crisp lager glutenfritt mjøl i mølla på Kapp. Jytte serien består av Arv, 5 Slag, Fibra og Teff samt en frokost flakes. Les mer.

Tradisjonsbakst

Holmen Crisp baker tradisjonelle Erterflatbrød, Potetflatbrød og Rømmebrød på Toten. Les mer.

Slik baker du med Jytte!

Jyttemjøl er enkelt å arbeide med. Melet opprører seg som hvetemel men absorberer mer veske. Les mer.

Search

  • Facebook
  • Instagram
  • Personvern og informasjonskapsler

Copyright © 2023 · Infinity Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in