• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Holmen Crisp AS

Tradisjonsbakst & glutenfritt mel

  • Bakst
    • Holmen Crisp Erterflatbrød
    • Holmen Crisp Potetflatbrød
    • Rømmebrød
  • Jytte
    • Jytte Arv (Original)
    • Jytte Teff
    • Jytte Fibra
    • Jytte 5 Slag (Mix)
    • Jytte Crispy Teff Flakes
    • Slik baker du med Jyttemjøl
  • Oppskrifter
  • Nyheter
  • Om oss
    • Kontakt oss
    • Bakeriet
  • Nettbutikk
  • en

Jytte Arv (Original)

Jytte er en fiberrike melblanding naturlig fri for gluten. Melblandingen inneholder ikke glutenrester eller hvetestivelse, og er laget spesielt for hveteallergikere og cøliakere.

Det kan selvsagt også brukes av alle andre. Jyttemjøl erstatter vanlig mel i matlagingen og til baking av kaker og brød. Ingen særbehandling for glutenintolerante − hele familien kan spise samme mat. Original har bokhvete som er hovedingrediens som gir melet en veldig bra næringssamensetning. Jytte Arv, tidligere Original, er kåret til «Best i Test» i Diabetikerforbundets meltest.

Jyttemjøl ble utviklet i Sverige av den danske husstell læreren Jytte Uth-Norlander. Jytte var selv cøliaker og svært opptatt av næringsinnholdet i kosten. Holmen Crisp kjøpte produksjonsanlegget og tok over produksjonen av Jyttemjølet i desember 1993. Siden den gang har vi utviklet 3 meltyper til samt en frokostflakes. Alle naturlig glutenfrie.

 Foto: Silje Feiring. 

Produktfakta

Næringsinnhold

pr. 100 gram
Energi 1449 kJ/342 kcal
Fett 1,0 g
herav mettede fettsyrer 0,2 g
Karbohydrater 71 g
herav sukkerarter 0,6 g
Kostfiber 9,2 g
Protein 7,7 g
Salt 0,01 g
Jern 2,4 mg  17 %*

*Av referanseverdien.

Ingredienser: Mjøl av ris(43%), sammalt bokhvetemjøl(30%), mjøl av mais(21%)og psylliumskall, fortykningsmiddel; johannesbrødkjernemjøl, xantangummi og tarakjernemjøl.

Oppbevaring: Oppbevares tørt, ikke for varmt og ikke i nærheten av varer med sterk lukt.

 

Primary Sidebar

I vårt bakeri på Toten lager vi tradisjonsbakst basert på lokale råvarer. I vår glutenfrie mølle maler vi mel til Jytte serien fra naturlig glutenfrie råvarer med optimalt næringsverdi. En spesiell kombinasjon av tradisjon og innovasjon. Vi formidler matkultur gjennom ekte og naturlige produkter basert på nøye utvalgte råvarer.. Read more.

Nyeste oppskrifter

Glutenfritt julebrød med rosin & kanel

Glutenfri strull til jul

Glutenfrie havreflarn

Glutenfrie Lussekatter

Glutenfrie Serinakaker

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Finn din oppskrift

bakst bananbrød bananer bokhvete honning boller brød bygdeutviklingspris bær dessert DOGA merket eplekake erterbrød Erterflatbrød flatbrød frø glutenfri glutenfri jul glutenfritt mel her dyrker vi Holmen Crisp honning av bokhvete julebakst julekaker jul med jytte Jytte Jytte 5 Slag Jytte Arv Jytte Crispy Teff Flakes Jytte Fibra Jytte Håndtverksmjøl Jytte Teff kake mine beste muffins ny pakkemaskin oppskrift pannekaker Potetflatbrød rabarbra rømmebrød sjokolade småkaker Spesialitet takkebakst Teff

Alle skal kose seg litt ekstra på julaften - og alle liker erterbrød 😅
#erterbrød #godjul #kostilalle #nårnetteneblirlange #musefest
Foto: Inger Fremstad
... Se merSe mindre

4 uker siden  ·  

Video

Les på Facebook
·Del

Share on FacebookShare on TwitterShare on Linked InShare by Email

Holmen Crisp AS er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Footer

Jytte

Holmen Crisp lager glutenfritt mjøl i mølla på Kapp. Jytte serien består av Arv, 5 Slag, Fibra og Teff samt en frokost flakes. Les mer.

Tradisjonsbakst

Holmen Crisp baker tradisjonelle Erterflatbrød, Potetflatbrød og Rømmebrød på Toten. Les mer.

Slik baker du med Jytte!

Jyttemjøl er enkelt å arbeide med. Melet opprører seg som hvetemel men absorberer mer veske. Les mer.

Search

  • Facebook
  • Instagram
  • Personvern og informasjonskapsler

Copyright © 2021 · Infinity Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in