• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Holmen Crisp AS

Tradisjonsbakst & glutenfritt mel

  • Artisan baking
    • Flatbread with peas
    • Flatbread with potatoes
    • Rømmebrød – Cinnamon Flats
  • Jytte
    • Jytte Arv (Original)
    • Jytte Teff
    • Jytte Fibra
    • Jytte 5 Grains
    • Jytte Crispy Teff Flakes
    • How to bake with Jytte
  • Our story
    • Contact us
    • The Bakery
  • Norwegian Bokmål

Artisan baking

Artisan baking of flatbread, Norway’s national bread, with yellow pea and potato and the sweet and crispy cinnamon flavoured biscuit, is an old craftsmanship and important heritage in Norwegian culinary history and culture. We take pride in passing on these old traditions in combination with superb raw materials and unique tastes.

From the artisan bakery;  Erterflatbrød (Flatbread with Peas), Potetflatbrød (Flatbread with Potato) og Rømmebrød (Cinnamon Flats)

Yellow Peas Flatbread
Potato Flatbread
Crispy Cinnamon Biscuit

Where to buy in Norway

We deliver our products to ASKO Norway. The products are in the optional range. They will be found in Norgesgruppen, CC Mat at Gjøvik, Lillehammer and Hamar, Coop and REMA 1000. In addition, they are available in many fine foods and delicatessen shops.

The products from the bakery are not gluten free.

Foto: Bruno Oldani

Primary Sidebar

Newest recipes

Flatbrød laget med kjærlighet ❤️ Husk Potetflatbrød og Erterbrød til Påske! Perfekt til spekemat, oster eller supper - eller bare en real dobbeltdekker med godt smør 😋 #flatbrød #norgesnasjonalbrød #erterbrød #potetflatbrød #godpåske #spekemat ... Se merSe mindre

Bilder

Les på Facebook
· Del

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email

Holmen Crisp AS er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Footer

Jytte

Holmen Crisp lager glutenfritt mjøl i mølla på Kapp. Jytte serien består av Arv, 5 Slag, Fibra og Teff samt en frokost flakes. Les mer.

Tradisjonsbakst

Holmen Crisp baker tradisjonelle Erterflatbrød, Potetflatbrød og Rømmebrød på Toten. Les mer.

Slik baker du med Jytte!

Jyttemjøl er enkelt å arbeide med. Melet opprører seg som hvetemel men absorberer mer veske. Les mer.

Search

  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2023 · Infinity Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in