• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Holmen Crisp AS

Tradisjonsbakst & glutenfritt mel

  • Bakst
    • Holmen Crisp Erterflatbrød
    • Holmen Crisp Potetflatbrød
    • Rømmebrød
  • Jytte
    • Jytte Arv (Original)
    • Jytte Teff
    • Jytte Fibra
    • Jytte 5 Slag (Mix)
    • Jytte Crispy Teff Flakes
    • Slik baker du med Jyttemjøl
  • Oppskrifter
  • Nyheter
  • Om oss
    • Kontakt oss
    • Bakeriet
  • Nettbutikk

Glutenfri pizzabunn

23. januar 2023 by holmencrisp

Grunn oppskrift på glutenfri pizza og oppskrift på hvit- og rød pizzasaus.

Ingredienser til to pizzabunner:

  • 1 ½ dl lunkent vann
  • 25 g gjær
  • 2 ss olje
  • 2 ½ dl Jytte Arv (Original) eller Jytte Fibra

Fremgangsmåte:

Løs opp gjær i det lunkne vannet. Bland godt inn resten av ingrediensene. Elt deigen i 5-10 minutter. La deigen heve ca. 30 minutter. Hell deigen opp på mjølet bakerbord og kjevle den til to runde kaker eller mindre boller for pizza briks.

Lag pizza slik du pleier med saus, topping og ost. Stekes ved 225°C i ca. 10 min.

Tips til to gode sauser

Rød  Pizzasaus:

  • 1 sjarlott løk fin snittet
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss sukker
  • 2 bx hermetisk tomat
  • grovkvernet pepper og salt
  • Finhakket basilikum.

Fremgangsmåte:

Fres løk og hvitløk i godt med olje, tilsett sukker og karamelliser. Hell så på tomatene og smak til med salt og pepper. Kok opp og la sausen trekke i minst en time. Kjør sausen med en stavmixer og avkjøl.

Hvit pizzasaus:

  • 1 beger lett rømme
  • 4 fedd hvitløk
  • 4 ss fin snittet basilikum
  • salt/pepper

Fremgangsmåte:

Bland alt godt sammen. Det beste er om sausen får stå og trekke til seg de gode smakene. Spe på med din favoritt ost, oliven, peperoni, bacon eller kjøttdeig. Stekes på 225 grader til den blir gyllen.


Foto: Silje Feiring.

Filed Under: Oppskrifter Tagged With: glutenfri, Jytte, Jytte Arv, Jytte Fibra, oppskrift, pizza

Primary Sidebar

I vårt bakeri på Toten lager vi tradisjonsbakst basert på lokale råvarer. I vår glutenfrie mølle maler vi mel til Jytte serien fra naturlig glutenfrie råvarer med optimalt næringsverdi. En spesiell kombinasjon av tradisjon og innovasjon. Vi formidler matkultur gjennom ekte og naturlige produkter basert på nøye utvalgte råvarer.. Read more.

Nyeste oppskrifter

Glutenfri pizzabunn

Glutenfrie matmuffins

Glutenfri snickers kake med Teff flakes

Glutenfritt brød uten gjær

Glutenfrie grove vafler

Finn din oppskrift

Arv bakst bokhvete honning boller brød bygdeutviklingspris bær dessert eplekake erterbrød Erterflatbrød flatbrød frø glutenfri glutenfri jul glutenfritt glutenfritt mel her dyrker vi Holmen Crisp honning av bokhvete julebakst julekaker jul med jytte Jytte Jytte 5 Slag Jytte Arv Jytte Crispy Teff Flakes Jytte Fibra Jytte Håndtverksmjøl Jytte Teff kake mine beste muffins ny pakkemaskin OlssønBarbieri oppskrift pannekaker Potetflatbrød rabarbra rømmebrød sjokolade småkaker Spesialitet takkebakst Teff
Flatbrød går til det meste ❤️ Crispy, smakfult og enkelt #flatbrød #crispy #norgesnasjonalbrød #holmencrisp #potetflatbrød #erterbrød ... Se merSe mindre

Bilder

Les på Facebook
· Del

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email

Holmen Crisp AS er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Footer

Jytte

Holmen Crisp lager glutenfritt mjøl i mølla på Kapp. Jytte serien består av Arv, 5 Slag, Fibra og Teff samt en frokost flakes. Les mer.

Tradisjonsbakst

Holmen Crisp baker tradisjonelle Erterflatbrød, Potetflatbrød og Rømmebrød på Toten. Les mer.

Slik baker du med Jytte!

Jyttemjøl er enkelt å arbeide med. Melet opprører seg som hvetemel men absorberer mer veske. Les mer.

Search

  • Facebook
  • Instagram
  • Personvern og informasjonskapsler

Copyright © 2023 · Infinity Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in