• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Holmen Crisp AS

Tradisjonsbakst & glutenfritt mel

  • Bakst
    • Holmen Crisp Erterflatbrød
    • Holmen Crisp Potetflatbrød
    • Rømmebrød
  • Jytte
    • Jytte Arv (Original)
    • Jytte Teff
    • Jytte Fibra
    • Jytte 5 Slag (Mix)
    • Jytte Crispy Teff Flakes
    • Slik baker du med Jyttemjøl
  • Oppskrifter
  • Nyheter
  • Om oss
    • Kontakt oss
    • Bakeriet
  • Nettbutikk

Glutenfrie knekkebrød

7. januar 2023 by Camilla Rostad

Knasende gode, glutenfrie hjemmelagde knekkebrød med frø og havre.

Ingredienser til 2 stekebrett – ca. 24 knekkebrød:

  • 4 dl Jytte Arv (Orginal)
  • 4 dl glutenfri havregryn
  • 1,5 dl linfrø
  • 1,5 dl sesamfrø
  • 1,5 dl solsikkekjerner
  • 1 ts salt
  • 7 dl vann
  • Sesamfrø til toppping

Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen på varmuft 160 grader.

I en passe stor bolle blander du sammen alt det tørre. Rør inn vannet og bland godt.

Kle to stekebrett med bakepapir og fordel blandingen over brettene. Bruk en slikkepott til å jevne ut blandingen. Strø over sesamfrø, så mye du ønsker.

Sett begge brettene i ovnen og stek i ca. en time. Etter 30 minutter tar du ut brettene og bruker en pizzakutter til å dele til ønsket størrelse. Bytt plass på brettene i ovnen og stek videre i ca. 30 minutter til knekkebrødene er sprø.

Avkjøl knekkebrødene på rist og oppbevar i lufttette bokser.

Topp med ditt favoritttilbehør og nyt!


Foto: Silje Feiring

Filed Under: Oppskrifter Tagged With: bakst, frø, havregryn, Jytte Arv, knekkebrød, oppskrift

Primary Sidebar

I vårt bakeri på Toten lager vi tradisjonsbakst basert på lokale råvarer. I vår glutenfrie mølle maler vi mel til Jytte serien fra naturlig glutenfrie råvarer med optimalt næringsverdi. En spesiell kombinasjon av tradisjon og innovasjon. Vi formidler matkultur gjennom ekte og naturlige produkter basert på nøye utvalgte råvarer.. Read more.

Nyeste oppskrifter

Glutenfri pizzabunn

Glutenfrie matmuffins

Glutenfri snickers kake med Teff flakes

Glutenfritt brød uten gjær

Glutenfrie grove vafler

Finn din oppskrift

Arv bakst bokhvete honning boller brød bygdeutviklingspris bær dessert eplekake erterbrød Erterflatbrød flatbrød frø glutenfri glutenfri jul glutenfritt glutenfritt mel her dyrker vi Holmen Crisp honning av bokhvete julebakst julekaker jul med jytte Jytte Jytte 5 Slag Jytte Arv Jytte Crispy Teff Flakes Jytte Fibra Jytte Håndtverksmjøl Jytte Teff kake mine beste muffins ny pakkemaskin OlssønBarbieri oppskrift pannekaker Potetflatbrød rabarbra rømmebrød sjokolade småkaker Spesialitet takkebakst Teff
Flatbrød går til det meste ❤️ Crispy, smakfult og enkelt #flatbrød #crispy #norgesnasjonalbrød #holmencrisp #potetflatbrød #erterbrød ... Se merSe mindre

Bilder

Les på Facebook
· Del

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email

Holmen Crisp AS er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Footer

Jytte

Holmen Crisp lager glutenfritt mjøl i mølla på Kapp. Jytte serien består av Arv, 5 Slag, Fibra og Teff samt en frokost flakes. Les mer.

Tradisjonsbakst

Holmen Crisp baker tradisjonelle Erterflatbrød, Potetflatbrød og Rømmebrød på Toten. Les mer.

Slik baker du med Jytte!

Jyttemjøl er enkelt å arbeide med. Melet opprører seg som hvetemel men absorberer mer veske. Les mer.

Search

  • Facebook
  • Instagram
  • Personvern og informasjonskapsler

Copyright © 2023 · Infinity Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in