• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Holmen Crisp AS

Tradisjonsbakst & glutenfritt mel

  • Bakst
    • Holmen Crisp Erterflatbrød
    • Holmen Crisp Potetflatbrød
    • Rømmebrød
  • Jytte
    • Jytte Arv (Original)
    • Jytte Teff
    • Jytte Fibra
    • Jytte 5 Slag (Mix)
    • Jytte Crispy Teff Flakes
    • Slik baker du med Jyttemjøl
  • Oppskrifter
  • Nyheter
  • Om oss
    • Kontakt oss
    • Bakeriet
  • Nettbutikk

Glutenfritt flatbrød og lomper med potet

1. november 2019 by Camilla Rostad

Enkel oppskrift basert på potetmos og Jytte mjøl. Bruk gjerne kokte poteter. Se basis oppskrift lenger ned.

Ingredienser:

1 pose potetmos blandes etter anvisning. Kna i Jytte mjølet til du får en fast deig. ca. 2 dl.

 

Fremgangsmåte:

Kjevle store emner, trikk ut og stek på takke eller tørr stekepanne. Avkjøl på rist.

 

Glutenfritt Flatbrød – enkel

Lages som lomper, men hvis du vil ha i noe grovt kan du tilsette frøeller sammalt mjøl. Prøv gjerne med Jytte Teff.

Flatbrød kjevles tynt og stekes på svak varme på takke. Avkjøl på rist.

 

Glutenfritt flatbrød med kokte poteter

Ingredienser:

3 store poteter (litt over 500 g)

2 dl Jyttemjøl

1 ½ dl glutenfrie havregryn

1 ts salt

(omtrent 1 dl glutenfrie havregryn til utbaking)

 

Fremgangsmåte:

Kok potetene helt møre, skrell dem og mos dem til en jevn og fin blanding.

Knus havregrynene i en hurtigmikser, og ha dem i den varme potetmosen sammen med Jyttemjølet og saltet.

Bland godt, gjerne med hendene, til du har en ganske fast deig.

Lag golfballstore emner, ha litt knuste havregryn på bordet og kjevle ut hvert emne så tynt du klarer. Bruk helst riflet kjevle.

Stek flatbrødene på tørr steketakke eller stekepanne, på lav temperatur. Avkjøl på rist.

 

Foto: Silje Feiring

Filed Under: Oppskrifter Tagged With: flatbrød, glutenfri, Jytte, Jytte 5 Slag, Jytte Teff, lomper, takkebakst

Primary Sidebar

I vårt bakeri på Toten lager vi tradisjonsbakst basert på lokale råvarer. I vår glutenfrie mølle maler vi mel til Jytte serien fra naturlig glutenfrie råvarer med optimalt næringsverdi. En spesiell kombinasjon av tradisjon og innovasjon. Vi formidler matkultur gjennom ekte og naturlige produkter basert på nøye utvalgte råvarer.. Read more.

Nyeste oppskrifter

Glutenfritt julebrød med rosin & kanel

Glutenfri strull til jul

Glutenfrie havreflarn

Glutenfrie Lussekatter

Glutenfrie Serinakaker

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Finn din oppskrift

bakst bananbrød bananer bokhvete honning boller brød bygdeutviklingspris bær dessert DOGA merket eplekake erterbrød Erterflatbrød flatbrød frø glutenfri glutenfri jul glutenfritt mel her dyrker vi Holmen Crisp honning av bokhvete julebakst julekaker jul med jytte Jytte Jytte 5 Slag Jytte Arv Jytte Crispy Teff Flakes Jytte Fibra Jytte Håndtverksmjøl Jytte Teff kake mine beste muffins ny pakkemaskin oppskrift pannekaker Potetflatbrød rabarbra rømmebrød sjokolade småkaker Spesialitet takkebakst Teff

Alle skal kose seg litt ekstra på julaften - og alle liker erterbrød 😅
#erterbrød #godjul #kostilalle #nårnetteneblirlange #musefest
Foto: Inger Fremstad
... Se merSe mindre

4 uker siden  ·  

Video

Les på Facebook
·Del

Share on FacebookShare on TwitterShare on Linked InShare by Email

Holmen Crisp AS er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Footer

Jytte

Holmen Crisp lager glutenfritt mjøl i mølla på Kapp. Jytte serien består av Arv, 5 Slag, Fibra og Teff samt en frokost flakes. Les mer.

Tradisjonsbakst

Holmen Crisp baker tradisjonelle Erterflatbrød, Potetflatbrød og Rømmebrød på Toten. Les mer.

Slik baker du med Jytte!

Jyttemjøl er enkelt å arbeide med. Melet opprører seg som hvetemel men absorberer mer veske. Les mer.

Search

  • Facebook
  • Instagram
  • Personvern og informasjonskapsler

Copyright © 2021 · Infinity Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in