• Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Holmen Crisp AS

Tradisjonsbakst & glutenfritt mel

  • Bakst
    • Holmen Crisp Erterflatbrød
    • Holmen Crisp Potetflatbrød
    • Rømmebrød
  • Jytte
    • Jytte Arv (Original)
    • Jytte Teff
    • Jytte Fibra
    • Jytte 5 Slag (Mix)
    • Jytte Crispy Teff Flakes
    • Slik baker du med Jyttemjøl
  • Oppskrifter
  • Nyheter
  • Om oss
    • Kontakt oss
    • Bakeriet

Glutenfrie kanelboller

3. januar 2019 by holmencrisp

Enkle å lage og smakfulle.

Ingredienser:

  • 5 dl Jytte Fibra
  • 1 dl sukker
  • 1 pk gjær (tørrgjær)
  • ½ ts salt
  • 75 gram smeltet smør
  • 5 dl lunken melk
  • 100 gram glutenerstatter (Orgran)

Fyll: smør, kanel, sukker
Pensling: 1 egg

Fremgangsmåte:

Ha væsken i det tørre, eltes i kjøkkenmaskin til det er godt blandet. Heves på lunt sted ca. 20 – 30 minutter. Smøres med smør og dryss på kanel og sukker. Rulles sammen som en pølse. Deles opp i passe store boller, som legges i papirformer. Heves i ca. 15 minutter på et lunt sted. Pensle med egg og dryss på perlesukker. Stekes ved 180°C grader. Stekes ca. 10 minutter.

Filed Under: Oppskrifter Tagged With: bakst, boller, glutenfri, Jytte Fibra, oppskrift

Primary Sidebar

I vårt bakeri på Toten lager vi tradisjonsbakst basert på lokale råvarer. I vår glutenfrie mølle maler vi mel til Jytte serien fra naturlig glutenfrie råvarer med optimalt næringsverdi. En spesiell kombinasjon av tradisjon og innovasjon. Vi formidler matkultur gjennom ekte og naturlige produkter basert på nøye utvalgte råvarer.. Read more.

Nyeste oppskrifter

Glutenfrie pannekaker og lapper

Glutenfrie matmuffins

Glutenfrie boller

Glutenfri tortilla

Glutenfri sjokoladefondant

Load More...Følg oss på Instagram

Finn din oppskrift

bakst bananbrød bananer banankake bokhvete honning boller brownies brød bær cookies dessert dip eplekake erterbrød Erterflatbrød flatbrød frø glutenfri glutenfri jul glutenfritt mel her dyrker vi Holmen Crisp honning av bokhvete julebakst julekaker Jytte Jytte 5 Slag Jytte Arv Jytte Crispy Teff Flakes Jytte Fibra Jytte Håndtverksmjøl Jytte Teff kake mine beste muffins ny pakkemaskin oppskrift pannekaker Potetflatbrød rømmebrød sjokolade småkaker Spesialitet takkebakst Teff
Les på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Holmen Crisp AS er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Footer

Jytte

Holmen Crisp lager glutenfritt mjøl i mølla på Kapp. Jytte serien består av Arv, 5 Slag, Fibra og Teff samt en frokost flakes. Les mer.

Tradisjonsbakst

Holmen Crisp baker tradisjonelle Erterflatbrød, Potetflatbrød og Rømmebrød på Toten. Les mer.

Slik baker du med Jytte!

Jyttemjøl er enkelt å arbeide med. Melet opprører seg som hvetemel men absorberer mer veske. Les mer.

Search

  • Facebook
  • Instagram
  • Personvern og informasjonskapsler

Copyright © 2019 · Infinity Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in