• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Holmen Crisp AS

Tradisjonsbakst & glutenfritt mel

  • Bakst
    • Holmen Crisp Erterflatbrød
    • Holmen Crisp Potetflatbrød
    • Rømmebrød
  • Jytte
    • Jytte Arv (Original)
    • Jytte Teff
    • Jytte Fibra
    • Jytte 5 Slag (Mix)
    • Jytte Crispy Teff Flakes
    • Slik baker du med Jyttemjøl
  • Oppskrifter
  • Nyheter
  • Om oss
    • Kontakt oss
    • Bakeriet
  • Nettbutikk

Holmen Crisp i media

7. juli 2018 by holmencrisp

Foto: Matmerk

Her har vi samlet noen presseklipp. 

Eksport til Luxembourg, oktober 2020

Foto:Belinda Jøranli Rudsengen

Bakeri.net

Oppland Arbeiderblad og Totrn i Dag


Jytte tildeles DOGA-Merket 2019

DOGA merket til Jytte og Holmen Crisp 

Jytte fikk 22.01.2020 DOGA- merket for design og arkitektur 2019.

Les mer her
Les også fra Toten i dag

Vinner av bygdeutviklingsprisen for Oppland 2019

Foto: Henning Raae Fosslien

Les mer her og her

(Bakeri.net og Toten i dag)


Kapp-bedrift leverer til gull: «Dette melet oser det bakeglede av» (oppland Arbeiderblad 02.05.2019) Les her


Satser med kortreist bokhvete fra Toten (Totensblas 21.10.2018) Les her

(Foto: Ragnhild Fladsrud)

Les også reportasje fra glutenFRI_0219_Holmen_s4-7 


Rømmebrød blir Spesialitet (NTB) Les her

Rømmebrød fra Holmen Crisp, basert på en over 100 år gammel oppskrift ble under åpningen av Matstreif tildelt Spesialitet for unik smak av den nyoppnevnte Landbruks- og matministeren Bård Hoksrud.


Nykvernet design på Jyttemjøl –  Dagligvarehandelen-2018-09-04-side-24

På Kapp på Toten males det glutenfritt mel. Holmen Crisp relanserer Jyttemjøl-serien i høst.


3D modell vekker internasjonal interesse (Oppland Arbeiderblad. 09.07.2018)

(Foto: Sæmund Moshagen)

Sammen med Moicon har Holmen Crisp vært med å utvikle en ny 3D modell for drift, vedlikehold og prosess styring av bakeri og mølle.

https://www.oa.no/it-bransjen/ostre-toten/gr-ndere/lokale-it-gr-ndere-vekker-internasjonal-interesse/s/5-35-661129?access=granted


Her dyrker vi kampanje (Oppland Arbeiderblad. 06.07.2018)

https://www.oa.no/mat-fra-toten/ostre-toten/kultur/pa-toten-skal-ingen-behove-a-lure-pa-hva-som-kommer-opp-av-jorda/s/5-35-660343


Erte-Berta (Matmagasinet NORD, 04- 2017)

Flott feature og fabrikken, historien og våre produkter
072-075_toten


Millioninvestering for Holmen Crisp (Totens Blad, 29. oktober 2017)

Stor investering i ny pakkemaskin og økt satsing på glutenfrie produkter skal legge til rette for videe vekst. Les saken


Tar med Toten-maten til Singapore (Totens Blad, 11. oktober 2017)

Norsk laks flys daglig til Singapore. Bønder på Toten ønsker å utnytte denne muligheten og tilby flere norske matskatter. Les saken


Mat fra Toten til Singapore (Nationen, 4. oktober 2017)

Holmen Crisp er en av fire produsenter som er interessert i ekssort til Asia. Les saken

Nationen-2017-10-04-side-1(1)

Nationen-2017-10-04-side-12

Nationen-2017-10-04-side-13


Her er matkassene med lokale spesialiteter (Dagbladet, 22. november 2016)

Snart kjøper vi lokalmat for fem milliarder i året. Les saken


Det gode håp på Kapp (Nationen, 20. januar 2016)

En voksende etterspørsel etter glutenfri mat har satt ekstra fart på bakeriet Holmen Crisp som holder til på Kapp på Østre Toten. Les saken


Flatbrødfabrikk utvider etter glutenfritrend (NRK, 12.12.2015)

Flatbrødfabrikken Holmen Crisp på Kapp utvider lokalene med 300 kvadratmeter. Noe av grunnen er økt etterspørsel etter glutenfrie produkter. Les saken


A traditional taste of Norway (Scan Magazine, mars 2014)

The award-winning food producer Holmen Crisp invites you to revel in traditional Norwegian handmade delicacies. Les saken


Tøffere enn toget (Dagligvarehandelen, 15. august 2014)

En voksende etterspørsel etter glutenfri mat har satt ekstra fart på bakeriet Holmen Crisp som holder til på Kapp på Østre Toten. Les saken


Jyttemjøl løfter Holmen Crisp i dagligvaren (Handelsbladet, 26. august 2014)

En voksende etterspørsel etter glutenfri mat har satt ekstra fart på bakeriet Holmen Crisp som holder til på Kapp på Østre Toten. Les saken


Sprøtt og godt fra Toten (Mat fra Norge, mars 2013)

Feature on produsjonen av Erterbrødet vårt. Les saken


Først til mølla på Kapp (Dagligvarehandelen, 9. august 2013)

Holmen Crisp produserer fire varianter naturlig glutenfritt mel som er tilgjengelig i dagligvarebutikker. Les saken


Hektiske dager og gryende voksesmerter (Totens Blad, desember 2012)

I erte- og potetflatbrødets høysesong har Camilla Rostad vekst i tankene, når hun er i full gang med å videreføre farsarven ved Holmen Crisp på Kapp.  Les saken


Flere nyheter om Holmen Crisp AS

Filed Under: Nyheter Tagged With: 3D, bakeri, BU prisen, bygdeutviklingspris, Bygdeutviklingsprisen, DOGA merket, erta-berta, glutenfrie produkter, her dyrker vi, Holmen Crisp, industri 4.0, investering, Jytte, Mat fra Toten, ny pakkemaskin, Spesialitet, Toten, vekst

Primary Sidebar

I vårt bakeri på Toten lager vi tradisjonsbakst basert på lokale råvarer. I vår glutenfrie mølle maler vi mel til Jytte serien fra naturlig glutenfrie råvarer med optimalt næringsverdi. En spesiell kombinasjon av tradisjon og innovasjon. Vi formidler matkultur gjennom ekte og naturlige produkter basert på nøye utvalgte råvarer.. Read more.

Nyeste oppskrifter

Glutenfri pizzabunn

Glutenfrie matmuffins

Glutenfri snickers kake med Teff flakes

Glutenfritt brød uten gjær

Glutenfrie grove vafler

Finn din oppskrift

Arv bakst bokhvete honning boller brød bygdeutviklingspris bær dessert eplekake erterbrød Erterflatbrød flatbrød frø glutenfri glutenfri jul glutenfritt glutenfritt mel her dyrker vi Holmen Crisp honning av bokhvete julebakst julekaker jul med jytte Jytte Jytte 5 Slag Jytte Arv Jytte Crispy Teff Flakes Jytte Fibra Jytte Håndtverksmjøl Jytte Teff kake mine beste muffins ny pakkemaskin OlssønBarbieri oppskrift pannekaker Potetflatbrød rabarbra rømmebrød sjokolade småkaker Spesialitet takkebakst Teff
Flatbrød laget med kjærlighet ❤️ Husk Potetflatbrød og Erterbrød til Påske! Perfekt til spekemat, oster eller supper - eller bare en real dobbeltdekker med godt smør 😋 #flatbrød #norgesnasjonalbrød #erterbrød #potetflatbrød #godpåske #spekemat ... Se merSe mindre

Bilder

Les på Facebook
· Del

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email

Holmen Crisp AS er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Footer

Jytte

Holmen Crisp lager glutenfritt mjøl i mølla på Kapp. Jytte serien består av Arv, 5 Slag, Fibra og Teff samt en frokost flakes. Les mer.

Tradisjonsbakst

Holmen Crisp baker tradisjonelle Erterflatbrød, Potetflatbrød og Rømmebrød på Toten. Les mer.

Slik baker du med Jytte!

Jyttemjøl er enkelt å arbeide med. Melet opprører seg som hvetemel men absorberer mer veske. Les mer.

Search

  • Facebook
  • Instagram
  • Personvern og informasjonskapsler

Copyright © 2023 · Infinity Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in