Dip til flatbrød utviklet i samarbeid med Arne Brimi.
Setergodt
Bland sammen rømme og tyttebærsyltetøy. Riv brunost og rør inn. Om ønskelig tilsett en liten skvett akevitt. Det hele piskes stivt og smøres i tykke lag på Holmen Crisps Erterflatbrød.
Fiskesnacks
Bland sammen rømme , litt vann eller hvit vin og røkt laks eller ørret. Blandingen kjøres i hurtigmikser. Smøres tykt på Holmen Crisps Erterflatbrød eller brukes som dipp med masse store biter av Erterflatbrød.
Fiskerens trøst
Lag en god potetstappe – brukes pakke tilsett meierismør og en eggeplomme. Kokt lettsaltet torsk, benfri, røres inn i potetmosen.
Stek lettsaltet flesk eller bacon i terninger. Legg potet og fiskemosen på tallerken. Stø de stekte fleske bitene over som garnityr. Pynt med gressløk eller annet grønt. Stikk Holmen Crisps Erterflatbrød inn i mosen langs kanten av tallerken og bruk flatbrødet å spise med.
Urtedipp
Pisk rømme, tilsett finhakket persille, dill og estragon. Friske urter er best. Bryt Holmen Crisps Erterflatbrød i passe biter. Passer godt som snacks før maten.
Kaviardipp
Pisk rømmen tykk. Tilsett vanlig kaviar og finhakket gressløk. Ønsker du å gjøre dippen ekstra god kan dy også bruke ishavskaviar. Bryt Holmen Crisps Erterflatbrød i passe biter. Passer godt som snacks før maten eller som forrett.
Kveldskos eller enkel middag
Kjøp en god suppe eller lage en selv. Server med Erterflatbørd og smør, eventuelt gulost eller hvit geitost på.
Foto: Silje Feiring.