• Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Holmen Crisp AS

Tradisjonsbakst & glutenfritt mel

  • Bakst
    • Holmen Crisp Erterflatbrød
    • Holmen Crisp Potetflatbrød
    • Rømmebrød
  • Jytte
    • Jytte Arv (Original)
    • Jytte Teff
    • Jytte Fibra
    • Jytte 5 Slag (Mix)
    • Jytte Crispy Teff Flakes
    • Slik baker du med Jyttemjøl
  • Oppskrifter
  • Nyheter
  • Om oss
    • Kontakt oss
    • Bakeriet
  • Nettbutikk

Stolt merkebruker

30. oktober 2012 by holmencrisp

Flott dag med overrekkelse av Spesialitet merket til Erterbrødet i går. Landbruksminister Vedum overrakte Spesialitet-merket til  under matfagdagen til Matmerk på Grand Hotel onsdag kveld.

– Merket Spesialitet skal være en veiviser for forbrukeren i butikken og synliggjøre matvarer som utmerker seg i et konkurranseutsatt marked. Stadig flere vet å sette pris på norske matspesialiteter, samtidig som vi tar tradisjonsmaten inn i fremtiden. Jeg håper flere merker seg disse produktene som bidrar til å styrke norsk matkultur og bidra til verdiskaping, sier statsråden.

– Ærefull oppmerksomhet

Erterbrød har en sprø konsistens og særegen smak av gule erter. Flatbrødet er fra Østre Toten og har vært produsert på samme måte siden 1927. 

– Det kjennes som en ærefull oppmerksomhet. Når man jobber med et produkt med lang historie, er det ekstra hyggelig å høre fagutvalget bekrefte de gode egenskapene. Jeg håper at merket Spesialitet vil være med å fremheve produktet og skape ekstra interesse og kjennskap til Erterbrød, sier daglig leder Camilla Rostad i Holmen Crisp.

Filed Under: Nyheter Tagged With: erterbrød, Erterflatbrød, Spesialitet

Primary Sidebar

I vårt bakeri på Toten lager vi tradisjonsbakst basert på lokale råvarer. I vår glutenfrie mølle maler vi mel til Jytte serien fra naturlig glutenfrie råvarer med optimalt næringsverdi. En spesiell kombinasjon av tradisjon og innovasjon. Vi formidler matkultur gjennom ekte og naturlige produkter basert på nøye utvalgte råvarer.. Read more.

Nyeste oppskrifter

Glutenfri pizzabunn

Glutenfrie matmuffins

Glutenfri snickers kake med Teff flakes

Glutenfritt brød uten gjær

Glutenfrie grove vafler

Finn din oppskrift

Arv bakst bokhvete honning boller brød bygdeutviklingspris bær dessert eplekake erterbrød Erterflatbrød flatbrød frø glutenfri glutenfri jul glutenfritt glutenfritt mel her dyrker vi Holmen Crisp honning av bokhvete julebakst julekaker jul med jytte Jytte Jytte 5 Slag Jytte Arv Jytte Crispy Teff Flakes Jytte Fibra Jytte Håndtverksmjøl Jytte Teff kake mine beste muffins ny pakkemaskin OlssønBarbieri oppskrift pannekaker Potetflatbrød rabarbra rømmebrød sjokolade småkaker Spesialitet takkebakst Teff
Flatbrød går til det meste ❤️ Crispy, smakfult og enkelt #flatbrød #crispy #norgesnasjonalbrød #holmencrisp #potetflatbrød #erterbrød ... Se merSe mindre

Bilder

Les på Facebook
· Del

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email

Holmen Crisp AS er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift.

Footer

Jytte

Holmen Crisp lager glutenfritt mjøl i mølla på Kapp. Jytte serien består av Arv, 5 Slag, Fibra og Teff samt en frokost flakes. Les mer.

Tradisjonsbakst

Holmen Crisp baker tradisjonelle Erterflatbrød, Potetflatbrød og Rømmebrød på Toten. Les mer.

Slik baker du med Jytte!

Jyttemjøl er enkelt å arbeide med. Melet opprører seg som hvetemel men absorberer mer veske. Les mer.

Search

  • Facebook
  • Instagram
  • Personvern og informasjonskapsler

Copyright © 2023 · Infinity Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in